Kontakta oss

Vid kontakt med Lifecenter via mail, godkänner du automatiskt att vi sköter kontakten samt skickar bokningsbekräftelser mailledes i enlighet med nya lagen GDPR (General Data Protection Regulation).

 
 

Cindy Ejneborn

Leg. fysioterapeut

LÅ Fysio AB

cindy.ejneborn@lifecenter.nu

Cindy är leg. fysioterapeut med egen etablering och samverkansavtal med Region Norrbotten. Hon har examen i OMT steg 3. Har även utbildning inom idrottsmedicin, akupunktur och axelrehabilitering (Axelina).

Cecilia Collin

MSc, Leg. fysioterapeut

Collins Fysioterapi AB

cecilia.collin@lifecenter.nu

Cecilia är leg. fysioterapeut med egen etablering och samverkansavtal med Region Norrbotten. Hon har examen i OMT steg 3 samt en master i Fysioterapi med inriktning Ortopedisk Manuell Terapi. Även fördjupade kunskaper inom idrottsmedicin.

Monika Wärme

MSc, Leg. fysioterapeut, CSPT

Life i Luleå AB

monika.nilsson@lifecenter.nu

Monika är leg. fysioterapeut med egen etablering och samverkansavtal med Region Norrbotten. Hon har examen i OMT steg 3 samt en master i Fysioterapi med inriktning Ortopedisk Manuell Terapi. Monika är även specialist i idrottsmedicin och OMT samt har vidareutbildning i akupunktur samt axelrehabilitering (Axelina). Undervisar på fysioterapiutbildningen samt på masterutbildningen i Fysioterapi med inriktning Ortopedisk Manuell Terapi på LTU och är OMT steg 3 lärare.

Anna Wilhelmsson

MSc, Leg. fysioterapeut

Kronans Sjukgymnastik och Rehab AB

anna.wilhelmsson@lifecenter.nu

Anna är leg. fysioterapeut med egen etablering och samverkansavtal med Region Norrbotten. Hon har examen i OMT steg 3 samt en master i Fysioterapi med inriktning Ortopedisk Manuell Terapi. Anna är specialist inom OMT samt har fördjupande kunskaper i idrottsmedicin, akupunktur och utbildning inom axelrehabilitering (Axelina). Undervisar på fysioterapiutbildningen och masterutbildningen i Fysioterapi med inriktning Ortopedisk Manuell Terapi på LTU och är OMT steg 2 lärare.

Peter Söderholm

Leg. fysioterapeut

Life i Luleå AB

petter.soderholm@lifecenter.nu

Petter är leg. fysioterapeut med egen etablering och samverkansavtal med Region Norrbotten. Han har examen i OMT steg 2 och går masterutbildning i Fysioterapi med inriktning Ortopedisk Manuell Terapi på LTU. Har även utbildning inom idrottsmedicin, akupunktur och axelrehabilitering (Axelina).

 

Moa Berglund

Leg. fysioterapeut

Fysio Moa AB

moa.berglund@lifecenter.nu

Moa är leg. fysioterapeut med examen i OMT steg 1 samt vidareutbildning inom smärta, idrottsmedicin och akupunktur.

 

Peter Michaelson

Biträdande professor, Leg. sjukgymnast

monika.nilsson@lifecenter.nu

Peter är leg. sjukgymnast med examen i OMT steg 2 och går masterutbildning i Fysioterapi med inriktning Ortopedisk Manuell Terapi på Ltu. Har även utbildning inom idrottsmedicin och akupunktur. Biträdande professor på fysioterapeut-utbildningen på Ltu

 

Filip Nilsson

Ortopedtekniker

073-0328538

filip@lifecenter.nu

Filip är ortopedtekniker och gör laserscannade sulor gjutna efter din fot som slipas in på plats. För bokning av tid, kontakta Filip direkt på mail eller telefon.